Transport camionete

Transport auto cu camionete de 3,5 tone si capacitate de la 9 la 24 mc. Camionete cu prelata tip sina, carosate sau dotate cu lift. Transport rutier auto cu incarcare din Romania sau oricare oras sau stat din Uniunea Europeana. Transport marfa, mobila sau orice fel de produs.

Pentru detalii si oferta de pret ne puteti scrie la adresa de e-mail: office.transportauto@yahoo.ro


Firma noastra de transport mobila asigura o gama larga de servicii legate de procesul de mutare la preturi foarte bune . Oferta serviciilor de transport mobila este flexibila pentru a putea alege solutia care se potriveste cel mai bine nevoilor si bugetului dvs.
Fiecare mutare facuta de firma noastra de transport mobila beneficiaza de atentie si seriozitate maxima pentru ca mobila si lucrurile tale sa ajunga in siguranta la destinatie
Firma noastra de transport isi respecta clientii le reduce acestora eforturile si inlesneste toata munca pe care o presupune o mutare sau relocare.
Pentru servicii de mutari mobilier in cele mai bune conditii, intr-un mod sigur si intr-un timp cat mai scurt, aveti nevoie de o firma specializata de transport mobila si personal specializat.
Apelati cu incredere la firma noastra de transport mobila daca aveti nevoie de profesionisti.

 


Car transport with 3.5 tons trucks and capacity from 9 to 24 cubic meters. Trucks with tarpaulin, jacked or fitted with lift. Road transport by road from Romania or any city or state of the European Union. Freight, furniture or any kind of product.

For details and price offer you can write to us at office.transportauto@yahoo.ro