Transport autoutilitare.

Transport auto cu autoutilitare de 3,5 tone, microbus de 9 sau 14mc, duba sau in completare cu remorca de 5 mc cu prelata (TMMA-750kg). Transport expres pentru volume mici sau mari, individual cu incarcare din Romania spre Uniunea Europeana. Preturile se calculeaza in ron in functie de traseul si greutatea produselor stabilite. Pentru alte detalii ne puteti transmite o cerere de oferta la adresa de e-mail: office.transportauto@yahoo.ro


 

Transportam marfa in Bucuresti si in toata Romania , la cele mai mici preturi de pe piata.
Deasemenea, firma noastra efectueaza transport de marfa, sau mobila, si in tarile ce apartin UE.
La fiecare transport, sunteti sfatuiti de angajatii nostri, pentru alegerea celor mai bune solutii de impachetare, izolare, asigurare a marfurilor, dar si in alegerea celui mai scurt si mai bun traseu.
Pentru transporturile in Romania sau in afara Romaniei, plata se face la Km, pretul variaza in functie de greutate si volumul marfii.
Alaturi de angajatii nostri, veti avea parte de cele mai profesionale servicii de transport, cele mai bune sfaturi si siguranta deplina.

Pentru companii efectuam transport si pe baza de contract.


Car transport with 3.5 tons, 9 mc van or 5 mc trailer. Express transport for small or large volumes, individually loaded from Romania to the European Union. The prices are calculated in RON depending on the route and weight of the established products. For further details, please send us an e-mail to: office.transportauto@yahoo.ro